My Top 3 African Fashion Marketplaces

My Top 3 African Fashion Marketplaces

African Market

With African Fashion having a big impact in the Fashion industry these days, it's no surprise that various marketplaces have been created to bring African Fashion and Culture forward. Although many marketplaces are being put in place everyday, here are my top 3 to dates:

1- Zuvaa

https://zuvaa.com

Zuvaa is right there at the top of the list. This online store was created by a young Nigerian lady called Kelechi Anyadiegwu. Zuvaa specializes on African Fashion for ladies and sells all types of clothes and accessories from around the world. Designers are mostly from Africa but based in different parts of the world. Zuvaa  operates from the US and is always at the top when it comes to trend.

2- Afrikrea

Afrikrea

Afrikrea is a French based online store that was created in 2013 by 2 African friends called Kadry and Moulaye. These 2 lads left their high profile job and created Afrikrea which has become their passion over the time. Afrikrea offers payments in installments from 60 euros for those buyers who do not have the possibility to pay in one go. Once an order has been placed, the seller has the choice to accept or reject the sale. This is another great site to check out when if comes to African Fashion.

3- Etsy

Etsy

Etsy is more popular and bigger than the Zuvaa and Afrikrea put together. The only reason why it comes it 3rd position is because although Etsy specializes in handmade products, African Fashion is not their only center of interest. Etsy focuses in every product that is handmade. This is also a great place to look for and buy great African Fashion designs and inspiration.

I hope that you enjoyed reading this post. Don't hesitate to leave a comment below.

Back to blog

1 comment

İSTANBUL’UN KALBİ MERTER’DE ATIYOR ALIŞVERİŞİN MERKEZİ OLAN MERTER HERKESE KAPILARINI AÇIYOR
AFRİCA yüzölçümü ve nüfus bakımından dünyanın en büyük ikinci kıtasıdır. AFRİCA sıcak bölge ikliminde olduğu için insanların giyim tarzları iklim ile adeta uyum içindedir .Bu yüzden orada yaşayan insanlar biraz daha sıcak ve renkli modeller tercih ederler. Genelde daha fazla bayanların tercih ettikleri modellerin bazıları kadife, payet, dantel, tül, sim, digital, baskı gibi modellerdir.
<a href=https://www.missdiamond.com.tr/ rel=”dofollow”>african dresses AFRİCA’ da yaşayan insanlar tüm ihtiyaçlarını her zaman kendi ülkelerinden temin etmezler Bazen alışveriş için başka ülkeleri,ziyaret ederler bunların en başında TÜRKİYE bulunmaktadır.
TÜRKİYE’de özellikle İSTANBULDA ’da bulunan bazı ilçeleri ziyaret ederek alışveriş yaparlar.Bu ilçelerin en popüler olanlarından biriside MERTER olmaktadır. MERTER’de giyim üzerine birçok mağaza bulunur. Bu mağazalar genelde giyim kıyafet üzerine olmaktadır bir çok farklı çeşit ile çeşitli ülkelerden ve AFRİCA’dan gelen turistlere hizmet vermektedirler.
AFRİCA’DAN GELEN İNSANLAR İÇİN AYRI BİR ÖNEMİ VAR MERTER’İN
2022 yılında türkiye ye gelen turist sayısı 4 milyonu aştı bunların bir çoğu ülkemize turistlik amaçlar ile gelmektedir. Ayrıca bir çok turist burada alışveriş yapmaktadır.İSTANBUL un farklı semtlerini ziyaret eden insanlar alışveriş yapmaktadırlar. MERTER bu sıralarmada en tepelerdedir. özellikle giyim ve kıyafet ağırlıklı alışveriş yapmak isteyen turistlerin sayısı oldukça fazladır .MERTER i ziyaret eden özellikle AFRİCA kökenli insanlar burada tam anlamı ile aradıklarını bulmaktadırlar.
İnsanların İSTANBUL MERTER’de ziyaret ettiği birçok mağazalardan bir tanesi’ de missdiamond mağzasıdır. Özellikle african uyruklu bayanlar için farklı elbise modelleri bulundurmaktadılar.Bu modellerin bazıları etek ceket abiye bluz ve takım elbisedir.
Missdiamond’da birçok model bulunmaktadır

tayfun

Leave a comment