Glam It Up With Chic Ama (@chicamastyle) and her African Inspired outfits!

Glam It Up With Chic Ama (@chicamastyle) and her African Inspired outfits!

Although there many fashion bloggers/influencers around the world, one of my favorite has be Chic Ama (Instagram: @chicamastyle) from www.chicamastyle.com.

 www.chicamastyle.com

I like the fact that she's able to transform a simple outfit into a glamorous style in no time. She's very popular on social media and is known for her sense of style. She has teamed up with popular designers including popular African Fashion brands such as grass-fields, bellakaywoman, divabby_, and many more.

Some of Ama's African Fashion inspired looks I like are:

chicamastyle

chicamastyle

chicamastyle

chicamastyle

To discover more about Chic Ama's African style and inspiration, please visit her website www.chicamastyle.com. You can also follow Ama on Instagram at @chicamastyle.

 

Back to blog

2 comments

İSTANBUL’UN KALBİ MERTER’DE ATIYOR ALIŞVERİŞİN MERKEZİ OLAN MERTER HERKESE KAPILARINI AÇIYOR
AFRİCA yüzölçümü ve nüfus bakımından dünyanın en büyük ikinci kıtasıdır. AFRİCA sıcak bölge ikliminde olduğu için insanların giyim tarzları iklim ile adeta uyum içindedir .Bu yüzden orada yaşayan insanlar biraz daha sıcak ve renkli modeller tercih ederler. Genelde daha fazla bayanların tercih ettikleri modellerin bazıları kadife, payet, dantel, tül, sim, digital, baskı gibi modellerdir.
AFRİCA’ da yaşayan insanlar tüm ihtiyaçlarını her zaman kendi ülkelerinden temin etmezler Bazen alışveriş için başka ülkeleri,ziyaret ederler bunların en başında TÜRKİYE bulunmaktadır.

African dreses


TÜRKİYE’de özellikle İSTANBULDA ’da bulunan bazı ilçeleri ziyaret ederek alışveriş yaparlar.Bu ilçelerin en popüler olanlarından biriside MERTER olmaktadır. MERTER’de giyim üzerine birçok mağaza bulunur. Bu mağazalar genelde giyim kıyafet üzerine olmaktadır bir çok farklı çeşit ile çeşitli ülkelerden ve AFRİCA’dan gelen turistlere hizmet vermektedirler.
AFRİCA’DAN GELEN İNSANLAR İÇİN AYRI BİR ÖNEMİ VAR MERTER’İN
2022 yılında türkiye ye gelen turist sayısı 4 milyonu aştı bunların bir çoğu ülkemize turistlik amaçlar ile gelmektedir. Ayrıca bir çok turist burada alışveriş yapmaktadır.İSTANBUL un farklı semtlerini ziyaret eden insanlar alışveriş yapmaktadırlar. MERTER bu sıralarmada en tepelerdedir. özellikle giyim ve kıyafet ağırlıklı alışveriş yapmak isteyen turistlerin sayısı oldukça fazladır .MERTER i ziyaret eden özellikle AFRİCA kökenli insanlar burada tam anlamı ile aradıklarını bulmaktadırlar.
İnsanların İSTANBUL MERTER’de ziyaret ettiği birçok mağazalardan bir tanesi’ de missdiamond mağzasıdır. Özellikle african uyruklu bayanlar için farklı elbise modelleri bulundurmaktadılar.Bu modellerin bazıları etek ceket abiye bluz ve takım elbisedir.
Missdiamond’da birçok model bulunmaktadır
tayfun

African inspired outfits are truly colorful and stylish.Lovely african dress collection.

Fabricsusainc

Leave a comment